Ratsuniemen talli

Tallin kotisivut ovat uudistumassa, uusi osoite on https://hopoti.com/fi-fi/stable/Ratsuniementalli. Nämä sivut sulkeutuvat 31.12.2022.

Talli on alunperin rakennettu sikalaksi, ja se on muutettu hevostalliksi 2002. Talli on käynyt läpi mittavan peruskorjauksen vuoden 2018 aikana, ja mm. sähköt ja vesiputket on uusittu kokonaan. Lisäksi talliin on rakennettu lisää karsinoita. Remonteista voi lukea lisää tallin Facebook-sivuilta. Tallimme on SRL:n hyväksymä.

Tallissa on nykyisin yhteensä 15 karsinaa, joiden koot ovat 9-12m2. Tallin toisesta päästä löytyvät lämmitetty satulahuone, kuivaushuone sekä pesukarsina, johon tulee lämmin vesi. Pesukarsinan vieressä on valoisa kengityspaikka. Tallissa on koneellinen ilmanvaihto. Tallilaisten käytössä on viihtyisä tallitupa, jonka lämmityksestä huolehtii pellettitakka. Tallituvasta löytyvät myös WC ja hyvinvarusteltu keittiö. Keittiön jääkaappi, mikro, liesi, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astianpesukone ovat tallilaisten vapaassa käytössä.

Tallin pihapiirissä on 22x45m kokoinen valaistu ratsastuskenttä, jonka pohja on uusittu kesällä 2018. Ulkokentän lisäksi ratsastaa voi loppukesästä 2018 peruskorjatussa 18x50m kokoisessa maneesissa, tai maneesin vieressä olevalla maastoesteradalla. Maneesiin on kesällä 2020 uusittu pohja ja talvella 2021 asennettu uudet valot.

Lemillä maastot ovat mahtavat, ja tallin pihasta pääseekin lähtemään ihanille maastoretkille omien mieltymysten mukaan.

Maneesi

Valoisa 50m pitkä maneesi sai uuden katteen kesällä 2018

Tallin pääkäytävää

Ratsastuskenttä

Pesukarsina+kengityspaikka

"Kun valitset Suomen Ratsastajainliiton jäsentallin, saat ammattitaitoisen opettajan, opetuskäyttöön soveltuvan, koulutetun hevosen sekä turvalliset olosuhteet harrastamiselle. Lisäksi tiedät, että hevosten hyvinvoinnista huolehditaan." 

Ratsuniemi on SRL:n hyväksymä jäsentalli. Lisätietoja SRL:n jäsenyydestä löydät netistä https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/loyda-oma-tallisi/