Ratsastuskoulu

Ratsuniemessä toimii aktiivinen ratsastuskoulu, joka on SRL:n hyväksymä. Opetus tapahtuu pienryhmissä, joissa on korkeintaan neljä ratsukkoa yhtä aikaa kentällä. Näin opetus on sekä tehokasta että yksilöllistä, ja opettajalla on aikaa jokaiselle ratsastajalle. Tuntien aikataulut ja hinnastot löydät yläreunan linkistä "ratsastustunnit ja hinnasto". Ota yhteyttä ja sovi sinulle paras aika ratsastaa! Opetusta on tarjolla joustavasti myös lukujärjestyksen ulkopuolella, ja tunnit voi maksaa käteisellä ratsastuksen yhteydessä.


Opetuksesta vastaavat Iina Kilpi (ratsastuksenohjaaja), Anne Pesu (ratsastuksenopettaja), Sanna Lavikainen sekä Annu Myllymäki. Lisäksi säännöllisesti vierailevia valmentajia (mm. Jussi Ahtiainen).


Ilmoittautumiset tunneille Hopotin kautta tai p. 044-5196922.


Meillä voi maksaa myös ePassilla sekä Smartumin liikuntaseteleillä!

"Kun valitset Suomen Ratsastajainliiton jäsentallin, saat ammattitaitoisen opettajan, opetuskäyttöön soveltuvan, koulutetun hevosen sekä turvalliset olosuhteet harrastamiselle. Lisäksi tiedät, että hevosten hyvinvoinnista huolehditaan." 
Ratsuniemi on SRL:n hyväksymä jäsentalli. Lisätietoja SRL:n jäsenyydestä löydät netistä https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/loyda-oma-tallisi/
hepat7.jpg
33492_Srl_tunnus_sin.jpg