Tallin hevoset ja ponit:

Kuvat kaikista hevosista tulossa, kunhan ehditään muiden kiireiden keskellä kuvaamaan!

"Vissi" 
suomenhevonen, s. 2003, sk. ~155cm

Vissi on kiltti mutta erittäin reipas ruuna, joka kävelee muut tallin asukkaat suohon. Vissi on maastossa turvallinen ja luotettava valinta, se pysyy käsissä vaikka kaikki muut säntäisivät kiitolaukkaan sen nenän edestä. Kentällä Vissi on reipas, ja sen vauhti vain kiihtyy jos ratsastaja jää vetämän ohjista. Entiselle ravurille tämä tarkoittaa "lisää vauhtia kiitos!", ja sitähän tästä kaverista löytyy. Reippautensa vuoksi Vissi ei ole kentällä aloittelijoille sopiva ratsu, mutta kokeneemmilla toimii kivasti. Vissi on toiminut Rakuunakillan perinneratsuna Lappeenrannassa sekä ollut mukana Tuntemattoman sotilaan kuvauksissa. Vissin koulutustaso on heC.

"Rollo"
suomenhevonen, s. 2002, sk. ~165cm

Rollo on maailman kiltein (ja laiskin) ruuna. Sen kyytiin voi laittaa kenet tahansa, ja Rollo onkin toiminut jo yhdeksän vuotta ratsastusterapiaratsuna. Kentällä Rollo ei anna mitään ilmaiseksi, vaan sitä on oikeasti ratsastettava. Mutta kun tämän kaverin saa toimimaan, niin sehän sitten osaakin temppuja yhtä pitkälle kuin ratsastajakin. Rollo osaa kulkea peräänannossa ja nostaa laukat vaikka paikaltaan, mutta jos ratsastajalla ei ole ulko-ohja kunnolla kädessä, Rollo seikkailee mihin haluaa, yleensä ruuan perään. Myös Rollo on toiminut Rakuunakillan perinneratsuna useita vuosia sekä ollut mukana Tuntemattoman sotilaan kuvauksissa. Rollon koulutustaso vaB. Rollo on maastossa luotettava puksuttuja, joka tosin syö kaiken minkä saa suuhunsa.

"Hoppis"
suomenhevonen, s. 2011, sk. ~160cm

Hoppis aloitti ratsun uran kesällä 2018 kun se muutti Ratsuniemeen, tätä ennen sillä ei ollut ollut edes satulaa selässä. Hoppis ratsutettiin aluksi heB-tasolle, ja sen koulutusta jatketaan kaiken aikaa. Ratsastaessa ruuna on kiltti, mutta se kaipaa tukea ratsastajalta eikä aina välttämättä ymmärrä, mitä siltä halutaan. Hoppis toimii hyvin myös alkeistunneilla koska se ei hötkyile liikoja. Taluttaessa ruuna yrittää usein päättää tempon ja suunnan, joten taluttajan tuleekin olla hereillä ja valmiina muistuttamaan Hoppista oikeasta suunnasta. Maastossa Hoppis on reipas ja peloton.

"Arttu"
wels cob, s. 2010, sk~147cm

Arttu on ihana massiivinen ruuna, jonka kyytiin voi aikuinenkin hypätä. Arttu on kiltti hoitaa, ja ratsastaessa se osaa sopeuttaa askelensa kulloiseenkin tahtiin. Välillä mennään reippaammin, välillä hittaammin. Arttu on yksityisomistuksessa, mutta tekee myös tunteja.

"Hattis"
vuonohevonen, s. 2012, sk. 142cm

Hattis on kuvankaunis vuonohevosruuna. Ratsastaessa reipas, ja toimii kivasti tunneilla. Hattis on kiltti hoitaa ja käsitellä.

"Minni"
risteytysponi, s. 2011, sk. ~115cm

Piskuisen pieni Minni-tamma muutti tallille sattuman kautta. Ponilla on joskus ollut elämässään vähän huonommat oltavat, joten Minni suhtautuu uusiin ihmisiin aluksi epäluuloisesti. Poni kuitenkin todellisuudessa rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Ratsastaessa Minni osaa perusasiat ja siltä löytyy kentällä kolme askellajia. Kesken töiden Minni voi kuitenkin todeta, että sitä ei nyt enää kiinnosta, ja se pysähtyy niille sijoilleen. Tässä kohtaa ratsastajalta vaaditaan napakkuutta saada poni uudestaan liikkeelle. Maastossa Minni viihtyy hyvin eikä temppuile. Minni ulkoistaa itsensä mielellään tarhan aitojen väärälle puolelle varsinkin kun heinä on alkanut vihertää.

"Essi"
pv-tamma, s. 2011, sk. ~160cm

Essi on aivan ihana ja kultainen tamma, jonka mielestä sen paikka on lähimmän ihmisen olkapäällä. Essi on varmasti mukana auttamassa kun sen tarhaa siivoaa, ja se mielellään osallistuu kaikkiin töihin maneesin lumenpudotuksesta alkaen. Ratsastaessa Essi on välillä reipas, ja toisena päivänä laiska. Vapaapäivät tälle tammalle eivät sovi, Essi on onnellisimmillaan saadessaan puuhata jotain päivittäin. Essi on tallin kuningatar, jonka nenän edestä ei kannata kiilata pienellä ponilla. Essin taso re80/heB. 

"Lola"
eestinhevonen, s. 2008, sk. ~148

Lola on rauhallinen ja kiltti tamma, ratsastaessa välillä jopa laiska. Jos ratsastaja jää vain matkustamaan, Lola ei varmasti liiku käyntiä kovempaa. Laukannostoissa voi irrota pienet pukit. Lola on erittäin massiivinen rungoltaan, joten sillä voivat ratsastaa niin lapset kuin aikuisetkin. Lolalla on pehmeät askelet, ja sen kyydissä on miellyttävä istua. Aamuisin Lolalla on suurin kiire ulos. Taso heC/B.

"Kiho"
eestin ratsuponi, s. 2011, sk. 137

Kiho-ruuna on kaunis ja mukava, joskin Poni. Osaavalla ratsastajalla kulkee todella hyvin. Kiho rakastaa hyppäämistä, ja vauhti lisääntyy esteiden noustessa. Kiholla on hypätty jopa yli metrisiä esteitä.

"Tuiskuna"
suomenhevonen

Tuiskuna on rauhallinen ja kiltti suokkitamma. Maastossa ainoa, joka pärjää Vissille niin käynnissä kuin muissakin askellajeissa! Tuiskuna on yksityisomistuksessa.