Tallin hevoset ja ponit:

Kuvat kaikista hevosista tulossa, kunhan ehditään muiden kiireiden keskellä kuvaamaan!

"Vissi" 
suomenhevonen, s. 2003, sk. ~155cm

Vissi on kiltti mutta erittäin reipas ruuna, joka kävelee muut tallin asukkaat suohon. Vissi on maastossa turvallinen ja luotettava valinta, se pysyy käsissä vaikka kaikki muut säntäisivät kiitolaukkaan sen nenän edestä. Kentällä Vissi on reipas, ja sen vauhti vain kiihtyy jos ratsastaja jää vetämän ohjista. Entiselle ravurille tämä tarkoittaa "lisää vauhtia kiitos!", ja sitähän tästä kaverista löytyy. Reippautensa vuoksi Vissi ei ole kentällä aloittelijoille sopiva ratsu, mutta kokeneemmilla toimii kivasti. Vissi on toiminut Rakuunakillan perinneratsuna Lappeenrannassa sekä ollut mukana Tuntemattoman sotilaan kuvauksissa. Vissin koulutustaso on heB.

"Rollo"
suomenhevonen, s. 2002, sk. ~165cm

Rollo on maailman kiltein (ja laiskin) ruuna. Sen kyytiin voi laittaa kenet tahansa, ja Rollo onkin toiminut jo yli yhdeksän vuotta ratsastusterapiaratsuna. Kentällä Rollo ei anna mitään ilmaiseksi, vaan sitä on oikeasti ratsastettava. Mutta kun tämän kaverin saa toimimaan, niin sehän sitten osaakin temppuja yhtä pitkälle kuin ratsastajakin. Rollo osaa kulkea peräänannossa ja nostaa laukat vaikka paikaltaan, mutta jos ratsastajalla ei ole ulko-ohja kunnolla kädessä, Rollo seikkailee mihin haluaa, yleensä ruuan perään. Myös Rollo on toiminut Rakuunakillan perinneratsuna useita vuosia sekä ollut mukana Tuntemattoman sotilaan kuvauksissa. Rollon koulutustaso vaB. Rollo on maastossa luotettava puksuttuja, joka tosin syö kaiken minkä saa suuhunsa. Rollon uusin keksintö on jyrätä käynnissä haluamaansa paikkaan ratsastajien muuttuessa matkustajiksi. Hups.

"Hoppis"
suomenhevonen, s. 2011, sk. ~160cm

Hoppis aloitti ratsun uran kesällä 2018 kun se muutti Ratsuniemeen, tätä ennen sillä ei ollut ollut edes satulaa selässä. Hoppis ratsutettiin aluksi heB-tasolle, ja sen koulutusta jatketaan kaiken aikaa. Ratsastaessa ruuna on kiltti, mutta se kaipaa tukea ratsastajalta eikä aina välttämättä ymmärrä, mitä siltä halutaan. Hoppis toimii hyvin myös alkeistunneilla koska se ei hötkyile liikoja. Hoppis on kevyt ja pehmeä ratsastettava, ja se osaa halutessaan kulkea peräänannossa ja nostaa laukat vaikka paikaltaan. Taluttaessa ruuna yrittää usein päättää tempon ja suunnan, joten taluttajan tuleekin olla hereillä ja valmiina muistuttamaan Hoppista oikeasta suunnasta. Maastossa Hoppis on reipas ja peloton.

"Hattis"

vuonohevonen, s. 2012, sk. 142cm

Hattis on kuvankaunis vuonohevosruuna. Ratsastaessa laiskahko, ja toimii kivasti tunneilla. Ponilla on pehmeät askelet, ja sen kyydissä on helppo ja hyvä istua. Hattis on kiltti hoitaa ja käsitellä. Ratsastaessa Hattis osaa olla omapäinen, joten se vaatii ratsastajalta napakkuutta. Poni rakastaa ihmisiä ja leikkejä yli kaiken, ja onkin jo saanut lempinimen "sirkusponi". Hyväluonteisesta Hattiksesta on tarkoitus kouluttaa tallillemme toinen ratsastusterapiaratsu.

"Minni"
risteytysponi, s. 2011, sk. ~115cm

Piskuisen pieni Minni-tamma muutti tallille sattuman kautta. Ponilla on joskus ollut elämässään vähän huonommat oltavat, joten Minni suhtautuu uusiin ihmisiin aluksi epäluuloisesti. Poni kuitenkin todellisuudessa rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Ratsastaessa Minni osaa perusasiat ja siltä löytyy kentällä kolme askellajia. Kesken töiden Minni voi kuitenkin todeta, että sitä ei nyt enää kiinnosta, ja se pysähtyy niille sijoilleen. Tässä kohtaa ratsastajalta vaaditaan napakkuutta saada poni uudestaan liikkeelle. Maastossa Minni viihtyy hyvin eikä temppuile. Tamma ei myöskään pelkää maastossa mitään, joten se on turvallinen maastoponi. Minni ulkoistaa itsensä mielellään tarhan aitojen väärälle puolelle varsinkin kun heinä alkaa vihertää.

"Lola"

eestinhevonen, s. 2008, sk. ~148

Lola on rauhallinen ja kiltti tamma, ratsastaessa välillä jopa laiska. Jos ratsastaja jää vain matkustamaan, Lola ei varmasti liiku käyntiä kovempaa. Laukannostoissa voi irrota pienet pukit. Lola on erittäin massiivinen rungoltaan, joten sillä voivat ratsastaa niin lapset kuin aikuisetkin. Lolalla on pehmeät askelet, ja sen kyydissä on miellyttävä istua. Taso heC/B.

"Kiho"
eestin ratsuponi, s. 2011, sk. 137

Kiho-ruuna on kaunis ja mukava, joskin Poni. Osaavalla ratsastajalla kulkee todella hyvin. Kiho rakastaa hyppäämistä, ja vauhti lisääntyy esteiden noustessa. Kiholla on hypätty jopa yli metrisiä esteitä! Hoitaessa Kiho mielellään maistelee ihmisten hihoja ja lapasia, eikä taluttaja yleensä ole Kihon ylin ystävä. Ruoka-aikaan Kiho kaipaa omaa rauhaa, koska se on ihan varma että myös ihmiset rakastavat heinää yhtä paljon kuin se, ja syövät kaikki herkut poniparan nenän edestä. Ratsastaessa Kiho on superkiltti, mutta voi unohtaa työt nähdessään herkullisen ruohotupsun kentän laidalla...

"Meeri"

shetlanninponi

Pikkuruinen Meeri-poni saapui meille syksyllä 2019. Ratsuna Meeri on ponien poni, se ei osaa kovin paljon mutta kiltisti puksuttaa joko Rollon hännässä tai taluttajan perässä. Osaa olla jääräpäinen, mutta talutusratsuna toimii myös taaperoilla. Kuten oletettavasti kaikki shettikset, myös Meeri rakastaa ruokaa ja on tehokas rehunkäyttäjä. Meerillä ei ole koskaan kiire mihinkään, ja lyhytjalkaisena kaverit joutuvat aina odottelemaan Meeriä. Se kun tulee "sitten joskus". Hoitaessa kiltti ja sille sopii kaikki. 

Lisäksi tallilla asuu yksityisiä hevosia jotka eivät ole tuntikäytössä.