Ratsastustunnit ja hinnasto

Tallin kotisivut ovat uudistumassa, uusi osoite on https://hopoti.com/fi-fi/stable/Ratsuniementalli. Nämä sivut sulkeutuvat 31.12.2022.

HUOM! MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS ePASSILLA sekä Smartumin liikuntaseteleillä!  

Kaikille tunneille ilmoittautudutaan Hopotin kautta, www.hopoti.comRatsastustunti kestää 60 minuuttia, sisältäen selkäännousun, alku- ja loppukäynnit.

KEVÄTKAUDEN 3.1.-29.5.2022 TUNNIT:

Maanantai

klo 18 aikuisten oma ryhmä / Linnea t. Annu
klo 19 HeC / Linnea t. Annu

Keskiviikko

klo 17.30 estepainotteinen heB / Annu t. Iina
klo 18.30 estepainotteinen heB / Annu t. Iina

Torstai

klo 18 alkeisryhmä / Annu
klo 19 alkeisjatko/heC / Annu

Lauantai

klo 10 heC / Linnea t. Annu
klo 11 heB / Linnea t. Annu
klo 12 ponikerho / Linnea t. Annu (sis. 30 min ponien hoito, 30 min ratsastus)

Kuvaukset tunneista:

 • Alkeistunti - Opetellaan hevosen hoitoa, hevosen varustamista ratsastuskuntoon ja ratsastuksen alkeita. Ryhmä sopii ratsastajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ratsastamisesta tai hevosista, ja jotka tarvitsevat vielä taluttajan (esim. lapsella oma vanhempi). Vallitsevan koronaepidemian vuoksi talli ei järjestä taluttajia.
 • Alkeisjatko - Perustason ryhmä sopii alkeistuntien jälkeen, kun jo osataan avustettuna laittaa hevonen kuntoon ja pärjätään ilman taluttajaa.
 • Helppo C - Ratsastetaan kaikissa askellajeissa, pääpaino käynnissä ja ravissa sekä laukan opettelussa. Ryhmä sopii ratsastajille, jotka ovat jo aiemmin ratsastaneet ja pärjäävät ilman taluttajaa.
 • Helppo B - Ryhmä sopii aiemmin ratsastaneille jotka hallitsevat hevosen kaikissa askellajeissa, sekä osaavat itse varustaa hevosen ratsastuskuntoon.
 • Aikuisten tunti - Aikuisten oma ryhmä. Ryhmään otetaan vain aikuisia ratsastajia, ja tehtävät suunnitellaan ratsastajien tason mukaan. Tähän ryhmään on helppo hypätä mukaan vaikka pitkän tauon jälkeen!
Henkilökunta auttaa tarvittaessa kaikkia ratsastajia.
Voit lukea lisää Harrasteratsastajan polusta ja tasovaatimuksista SRL:n sivuilta: https://www.ratsastus.fi/site/assets/files/20394/harrastajan_polku_a2_nettiin.pdf

TUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN:

Varaa tuntisi https://hopoti.com/stable/Ratsuniementalli, tai puhelimitse soittamalla tai viestillä/WhatsAppilla numerosta 0445196922. 

Tunteja pitävät Iina Kilpi (ratsastuksenopettaja, 2-tason valmentaja), Linnea Tikka (ratsastuksenohjaaja) sekä Annu Myllymäki (harrasteohjaajaopiskelija). Valmennusryhmissä vierailevia valmentajia (mm. Jussi Ahtiainen, Petri Tolmunen, Suski Suomela-Fagerström, Nina Lindblad...). Tunnit pienryhmissä, 3-4 ratsukkoa.

TUNTIEN PERUUTTAMINEN:

 
Peruutukset VIIMEISTÄÄN tuntia edeltävänä päivänä Hopotin kautta! Myöhässä ilmoitetuista peruutuksista ei rästimahdollisuutta. Rästit tulee ratsastaa kahden viikon kuluessa rästin syntymisestä.

HINNASTO 1.1.2022 ALKAEN:

 • Vakiotunti kerran viikossa, kausikortti 540€/kausi (maksetaan 1-5. erässä, sisältää 20 ratsastustuntia)
  • rästitunnit tulee ratsastaa kauden loppuun mennessä
  • ratsastaja sitoutuu tunteihin koko kauden ajaksi
 • Irtotunti 32€
 • 10-kerran kortti 285€
  • voimassa 13 viikkoa ostopäivästä
 • Yksityistunti 60 min. 57€
 • paritunti (eli yksityistunti normaaliaikojen ulkopuolella, kaksi ratsukkoa) 40€ / ratsastaja
 • Talutus 30 min. 27€
 • tallipaikka täyshoidolla 550€ / kk
 • trailerin vuokra 50€

Kaikki hinnat sis. alv. (10/24%) 

VAKUUTUKSET

Ratsastajainliiton jäsentallit kuuluvat Green Card -ohjelmaan. Kaikilla liiton jäsentallissa säännöllisesti ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card/Green Card Plus -kortti.

Säännöllinen harrastaja ratsastaa vähintään kolme kertaa kuukaudessa.

Mikäli et ole jäsentallin asiakas, et voi hankkia Green Card -vakuutusta. Jos haluat vakuutuksen SRL:n kautta, voit liittyä ratsastusseuraan tai lunastaa Green Card Plus -kortin lisenssikaupasta.

Green Card - varmuuden vuoksi

Green Cardilla varmistetaan kaikkien Suomen Ratsastajainliiton jäsentalleissa ratsastavien vakuutusturva. Green Cardiin kuuluu ratsastuksen urheiluvakuutus, joka on samanlainen kuin ratsastusseurajäsenyyteen kuuluva vakuutus. Uusi asiakas saa Green Card-kortin lisäksi Nouse Ratsaille -vihkon. Vihkosen tarkoituksena on tarjota ratsastajille tai heidän huoltajilleen perustietoa ratsastuksesta ja hevosharrastuksesta. Green Cardin taustapuolelle merkitään ratsastajan mahdollisesti suorittamat ja tallin liittoon ilmoittamat hevostaito- ja ratsastusmerkit.

Green Card -vakuutuksella ei voi osallistua viralliseen kilpailutoimintaan, mutta monissa ratsastuskouluissa se riittää harjoituskilpailuihin osallistuville.

33492_Srl_tunnus_sin.jpg